Skip to content

Weerstand

T.A.P. Fit & Sterk

Als een onontbeerlijke voedingsstof in de reguliere voeding ontbreekt, wordt de
algehele gezondheid en het prestatievermogen van het dier aangetast.
Het dier wordt zwakker en uiteindelijk ziek. Dankzij zijn volwaardige samenstelling is T.A.P. Fit & Sterk het ideale voedingssupplement. Het opbouwmiddel, rijk aan vitale stoffen, bevordert de spijsvertering en verhoogt de opname van voedingsstoffen uit de reguliere voeding. De werkzame stoffen zijn in een biologisch evenwichtige verhouding aanwezig en worden opgenomen naar behoefte. Ze versterken het organisme en bevorderen de stofwisseling.

T.A.P. Fit & Sterk verhoogt de weestand en de vitaliteit. Het is eetlust bevorderend en versterkend in herstelperiodes (na ziekte of operatie, zwangerschap en voeden). Ook versterkend in stresssituaties en bij sport-en show prestaties.

Dier
Toediening
Grote hond
1 – 2 eetlepels (5 – 10 ml)
Kleine hond of kat
½ – 1 theelepel (2,5 – 5 ml)
Knaagdieren
½ – 1 theelepel (2,5 – 5 ml)
Vogels
0.5 ml. tot 5 ml direct in de bek ingeven via een pipetje of via vers drinkwater
Vissen
doe op een eetlepel zoveel voer, dat dit binnen enkele minuten op is. Druppel hier 5 tot 20 druppels Fit & Sterk op, laat dit goed intrekken en strooi in het water.

Een kuur duurt normaal 4 weken, is het probleem niet over of verbeterd dan volgt nog een kuur. Tenzij de dierenarts anders voorschrijft.

T.A.P. Fit & Sterk

In te zetten bij jonge dieren voor een evenwichtige groei alsook bij oudere dieren die tekorten vertonen. Aanvullend middel van vitaminen en mineralen. Voor vitaliteit en meer energie. Ook om aan te sterken na ziekte. Tevens bij verharing tijdens wisseling seizoenen en zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

Samenstelling
Saccharomyces cerevisiae
Moutextract
Bijenhonig
Sinaasappelsap
Plantaardige eiwitten, vetten en koolhydraten
11 Vitaminen
19 Mineralen (waaronder calcium, fosfor, ijzer en selenium)
18 Aminozuren (waaronder 7 essentiële)
Nucleïnezuur
Gefermenteerde plantengisten

Complementaire middelen

Haaruitval (kale plekken), bij seizoenswissel:

Voor optimale groei van jonge dieren: